Tel: 070 526 87 75   |   E-mail: kontakt@homelybyemmatherese.se

Homestyling

Homestyling

Ska du sälja din bostad - få fler potentiella köpare till din visning genom att visa din bostads fulla potential! Jag hjälper dig öka värdet på din bostad inför din försäljning i hela Skåne!

Styling konsultation

Om du vill göra stylingen själv men få tips & råd på hur du plockar fram din bostads potential så är en konsultation en bra start.

Under en konsultation går vi tillsammans igenom din bostad, rum för rum vad som behöver rensas, flyttas och adderas för att skapa luft, rymd och rätt känsla inför fotografering och visning. Rätt känsla och detaljer är det som gör att din bostad stannar kvar hos besökarna efter visning. Jag hjälper dig att lyfta fram din bostads potential, fördelar och karaktär för att få den där hemtrevliga känslan.

Pris: 2000 kr inkl. moms (Avdragsgillt vid försäljning)

Fotostyling

En fotostyling inleds med en konsultation där vi går igenom vad som behöver rensas och eventuellt plockas bort och därefter börjar jag planera vilka inredningsdetaljer, textilier och blommor jag ska addera till din bostad i samband med fotografering för att lyfta din bostad på rätt sätt för att skapa den där hemtrevliga känslan med det lilla extra.

Alla detaljer handplockas för att skapa en helhet, ett lugn och en hemtrevlig känsla för just din bostad. Fotostylingen görs i samband med fotograferingen, men vill du låna detaljer inför själva visningen så löser jag såklart även det.

Rätt känsla och rätt detaljer är det som gör att din bostad stannar kvar hos besökarna efter visning. 

Pris: från 3000 kr inkl. moms (Avdragsgillt vid försäljning).

I priset ingår väl utvalda snittblommor till hela bostaden och annan rekvisita till kök.

Ett urval av bilder från fotostylingar