Tel: 070 526 87 75   |   E-mail: kontakt@homelybyemmatherese.se

Inredningshjälp

Inredningshjälp

Hemtrevliga hem och rum skapas genom inredning där ljus, färg, form & rymd samspelar i en estetisk dynamik – varje detalj spelar roll.

Inredningskonsultation

Inrednings-
konsultation

En inredningskonsultation går till så att jag kommer hem till dig och vi gör en behovsanalys av ett eller flera rum, jag ger konkreta tips och idéer på färgsättning, möblering, belysning, mattor, inredningsdetaljer och gardiner. Du får mängder med inspiration, professionella råd och tips hur du kommer vidare med din inredning.

Du ställer frågorna och framför dina funderingar och tillsammans bollar vi idéer och kreativa lösningar så att du får en tydlig plan framåt för att uppnå den funktion och känsla som du vill ha i hemmet. När du anlitar mig som inredare går vi igenom allt från färgsättning och textilier till val av möbler och belysning, för att hitta det inrednings koncept som lyfter fram det bästa hos din bostad. Ett hem där du/ ni ska trivas, hämta kraft och längta till. 

Pris: 2 timmar 2500 kr inkl. moms

Inredningskoncept

Inrednings-koncept

Har du svårt att sätta fingret på vad som är din stil, saknar du en röd tråd i ditt hem eller på arbetsplatsen? Kanske tycker du att ditt hem känns tråkigt och kalt och inte får till den där ombonade och hemtrevliga känslan. Bygger du hus eller önskar ett lyft av befintliga miljöer? Som inredare hjälper jag dig att ta fram rätt materialval till rätt miljö så du får både den känsla och funktion du är ute efter. Rätt materialval är a och o, både när det kommer till funktion men också rätt känsla. Här ingår att välja rätt handtag eller knopp till rätt bänkskiva – varje detalj spelar roll! Inget är varken för stort eller för litet. Detta första möte är kostnadsfritt. Vi träffas för ett initialt möte, där vi pratar igenom dina tankar, önskemål, förväntningar samt budget. Efter det levereras offert baserad på uppdragets storlek.

När du anlitar mig som inredare går vi igenom allt från färgsättning och textilier till val av möbler och belysning, för att hitta ett inredningskoncept som lyfter fram det bästa hos din bostad eller arbetsplats.

Jag arbetar även med en riktigt noggrann och härlig finsnickare som kan hjälpa er med att förverkliga vårt projekt fysisk om ni behöver hjälp med att hitta en professionell snickare i Skåne. 

Uppdraget kan exempelvis innefatta:

Pris ges via offert

Inspirerande miljöer

En viktig hörnsten till att man trivs på jobbet är arbetsmiljön. Ett inspirerande kontor och en modern arbetsplats gör att dina anställda trivs och gillar att komma till jobbet.

Det är viktigt att även ha en hemtrevlig miljö på kontoret, att känna sig som hemma även där med tanke på hur mycket tid vi lägger på vårt arbete. En hemtrevlig och funktionell arbetsplats inger förtroende till era kunder som kommer på besök. Lägg lite krut även reception och på mötes rum. 

Små medel kan göra stora skillnader!

Noggrann Planering

Kanske har du ett kök, eller ett badrum som behöver renoveras och du behöver hjälp med materialval, färgsättning, och planritning? Då hjälper jag dig gärna med det. Jag arbetar även med en riktigt noggrann och härlig finsnickare som kan hjälpa er med att förverkliga vårt projekt fysisk om ni behöver hjälp med att hitta en professionell snickare i Skåne.